Data zakwaterowania
|
nocy
|
Dorosły
|
Dziecko
|
Wiek dziecka
|
Wylot
|
Przylot
|
Lotnisko przylotu
|
Data wyjazdu
|
nocy
|
Dorosły
|
Dziecko
|
Wiek dziecka
|
hotel otwarty w 2003 roku, składa się z budynku głównego (10 pięter), usytuowany na powierzchni ok. 28.500 m2; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen kryty, restauracja główna, 4 restauracje A la carte (płatne), 3 bary, centrum konferencyjne
Ważne: obowiązkowa opłata za kolację sylwestrową
Konyaaltı, ok. 1,5 km od centrum Antalyi, ok. 18 km od lotniska w Antalyi
prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 150 m od hotelu; serwis plażowy (płatne: leżaki, materace, parasole, ręczniki)
296 pokoi: pokoje deluxe (ok. 26 m2), ), pokoje suite typ B (ok. 39 m2), pokoje promocyjne (mogą nie mieć balkonu i różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej cenie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV, sejf (bezpłatny), Wi-Fi (bezpłatne), minibar (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon
Half Board – śniadanie (07:00-11:00) i kolacja (19:00-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej; wszystkie napoje za dodatkową opłatą
animacje, rzutki, , rzutki, boccia, tenis stołowy, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie za opłatą), sauna, łaźnia turecka i parowa, jacuzzi, siłownia, salon gier, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach
centrum Spa & Wellness, pralnia, room service, lekarz, fryzjer, centrum handlowe, wypożyczalnia samochodów, sporty wodne na plaży
animacje, mini klub, brodzik, brodzik kryty, 2 zjeżdżalnie, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)
www.hotelsu.com.tr
Aktualizacja z dnia 28.01.2020
*** Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.
Ze względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. w wyposażeniu pokoi, serwisie plażowym oraz w serwisie gastronomicznym.